De Romeo's en Johnny's Band

zondag, 18 juni, 2017 - 19:00
Deel dit artikel op facebook, google+ of twitter

Gratis optredens

Iets goed te maken met vriendin, vrouw of dochter? Neem ze zondag mee naar de gratis optredens en u bent jaaaaren op uw gemak!! Eerst en vooral Johnny en zijn band die er zeker mogen wezen! Elk jaar goed voor evergreens met mooi gezang, en prima muzikanten. Dansen maar! En na lang sparen en ‘gezaag’ van de vrouwtjes is het ervan gekomen: onze klepper DE Romeo’s!!!!!! Ambiance met 3 schone zingende venten. Ze brachten een xl-large frikandel op de markt en waren in de cinema te bewonderen, maar nóg beter is om ze live te horen zingen! 

De Romeo's

De Familie-collega’s Gunther Levi en Chris Van Tongelen zijn in 2017 van de partij met hun Romeo-collega Davy Gilles. Hun liedjes: Dans de sirtaki, Viva de romeo’s en de Feestmedley brengen binnenkort het publiek in de juiste sfeer in Noordschote.

 

Johnny Clarysse

Johnny Clarysse, opgegroeid in Noordschote en ver daarbuiten groot geworden, maar geen kapsones à la Madonna of Justin Bieber! Als begeleider van grote artiesten en met zijn eigen Band is Johnny een graag geziene gast op onze kermis!  Aan de toog of aan een tafeltje zwaaien met de armen, met de voetjes de maat  tikken op de kasseien of uitbundig dansen .... Altijd garantie op ambiance!